Edellisen päivityksen jälkeen on nielutulehdus ja poskiontelot parantuneet kerran ja kantapää melkein kokonaan. Yskä ei kuitenkaan ole missään vaiheessa parantunut kokonaan, ja viime viikolla kävin uudestaan lääkärissä, joka totesi poskionteloissa uuden tulehduksen, ja pahan keuhkoputkentulehduksen. Tällä kertaa sain kaikentappavaa antibioottia, yskänlääkettä ja limakalvojen turvotusta vähentävää lääkettä. 

Lääkkeet alkoivat vaikuttaa, mutta aika hitaasti, joten kun tänään jouduin viemään tyttöä lääkäriin (flunssa ja silmätulehdus) varasin ajan myös itselleni. Parempaan päin ollaan menossa onneksi, mutta olen syvästi kiitollinen näistä parista lisäpäivästä sairaslomaa, jotka tänään sain.

Kortisoni menee edelleen / taas tuplana, kuurin jälkeen lasken taas hiljalleen sen normaaliin. Nivelet voi kohtuullisen hyvin, nilkat ja ranteet kipuilee välillä lievästi, mutta vain lievästi.

Milloinkahan sitä joulua valmistelis? Tytön nukkumaan menon jälkeen on ainoa aika kun voi tonttuiluhommia tehdä, ja kun olen ollut kipeänä olen kaatunut sänkyyn saman tien kun tyttö on saatu nukkumaan... Mieskin on ollut flunssassa, mutta alkaa hiljalleen hänkin olla paremmassa kunnossa, joten joku meillä jaksaa ehkä heilutella pölkkäriä ennen aattoa. Ja ruuanhan voi ostaa valmiina...