Sisätautilääkäri eosinofilian takia: eosinofiilit nousseet ja interferoni takaisin käyttöön. Eka piikki toissailtana ja kuumeenhan se pukkasi yöllä sivuvaikutuksena. Tänään edessä seuraava annos ja mahdollisesti seuraava kuumeyö.

Loman alku olikin ollut ihanan helppo. Stressin helpotettua niveletkin ovat yhtäkkiä niin hyvässä kunnossa, että olen pystynyt pitkästä aikaa virkkaamaankin. Mieliala on ollut lomalaisenloistava ja muutenkin on sairaudet melkein unohtuneet. Ja sitten tuli tämä takapakki. Mieliala rojahti kerralla alas, virkkaaminenkaan ei ole maistunut, enkä oikein itsekään ymmärrä, miksi tämä vaikutti muhun niin vahvasti. Yhtenä iltana jopa itkeskelin itsekseni itseni uneen.

Aiemmin interferoni on kyllä sopinut mulle ihan hyvin, minkä nyt taukojen jälkeen on nostanut kuumeen ja pitkäaikaisessa käytössä on tullut kemiallinen masennus. Eli jos nyt pari viikkoa sinnittelen näiden kuumeiden kanssa, ja pyydän tarvittaessa seronilreseptin, niin eiköhän tää taas helpota. Itseä vain häiritsee se että tää meni niin tunteisiin, se ei ole yhtään mun tapaistani.